Sushi-müük Schillingul: “Ooteaeg on 45 minutit!”

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sushi.
Sushi. Foto: Ants Liigus

Kui Sushimoni asutaja Maria Lilje neljapäeval intervjuule tuli, oli ta äsja saanud kutse minna Schillingule Jaapani roogasid pakkuma. Nimelt oli üks teine toidukoht otsustanud Kilingi-Nõmme mitte sõita. Ta võttis ettepaneku vastu, kuigi teadis, et seal läheb väga tempokaks. “Märksõnad on kiirus ja sõbralikkus,” rõhutas Lilje loo autorile.

Nimelt pakkus ta mulle võimalust minna temaga festivalile kaasa, et näha, kuidas sushi-müük käib. Loomulikult otsustasin kaasa minna ja seal kogetu jääb mulle ilmselt väga pikaks ajaks meelde.

“Koorisin, keetsin ja hakkisin eile poole kolmeni,” teatas Lilje, kui temaga laupäeva keskpäeval kohtusin, et alustada sõitu festivalile. “Umbes kümme kilo porgandit-kartulit, peale selle tuli veel kana praadida. Täna hommikul ärkasin viiest, hakkasin asju kokku panema ja autodesse tõstma.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles