Kui Sushimoni asutaja Maria Lilje neljapäeval intervjuule tuli, oli ta äsja saanud kutse minna Schillingule Jaapani roogasid pakkuma. Nimelt oli üks teine toidukoht otsustanud Kilingi-Nõmme mitte sõita. Ta võttis ettepaneku vastu, kuigi teadis, et seal läheb väga tempokaks. “Märksõnad on kiirus ja sõbralikkus,” rõhutas Lilje loo autorile.
Tellijale
Sushi-müük Schillingul: “Ooteaeg on 45 minutit!”
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimelt pakkus ta mulle võimalust minna temaga festivalile kaasa, et näha, kuidas sushi-müük käib. Loomulikult otsustasin kaasa minna ja seal kogetu jääb mulle ilmselt väga pikaks ajaks meelde.