Pärnut on tabanud sushi-palavik

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahoy sushi-baari kokad tööhoos. Esiplaanil on Heli Rebane, kes on seal töötanud juba algusaegadest peale. Punases pluusis Maria Merilal jookseb juba teine suvi sushi’t rullides.
Ahoy sushi-baari kokad tööhoos. Esiplaanil on Heli Rebane, kes on seal töötanud juba algusaegadest peale. Punases pluusis Maria Merilal jookseb juba teine suvi sushi’t rullides. Foto: Ardi Truija

Pärnusse on lühikese aja jooksul tekkinud palju sushi-müüjaid, osa neist arvab, et konkurendid kaovad, teised aga, et turgu jätkub kõigile. Kahes asjas on nad kõik aga üht meelt – nad on tulnud, et jääda ja igaühel neist on parim sushi.

Neli aastat tegutses Pärnus vaid üks sushi-müüja, detsembris tuli turule üks kaasatellimist pakkuv firma ja nüüd suve hakul on lisandunud veel lausa neli pakkujat. Peale selle rullitakse alates eelmisest aastast Pärnus kokku sushi, mida müüakse kaubanduskeskustes üle Eesti.

Üllataval kombel ei pelga neist keegi konkurentsi, enda kinnitusel teevad nad kõik parimat sushi’t. Tekib küsimus, kas tõesti mahub seitse Jaapani hõrgutiste pakkujat väiksesse Pärnu linna külg külje kõrval töötama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles