Karksis tehakse taas kääritatud kalja

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Eno-Gerrit Link
Copy
Karksi kali.
Karksi kali. Foto: AS Karme

Karksi Kali toob turule naturaalsel kääritamismeetodil Eestis valmistatud kalja.

„Otsustasime taaselustada Eesti kaljatootmise traditsioonid,“ ütles AS Karme nõukogu esimees Sven Karjahärm. „Kahju oleks, kui rahvas rahuldukski vaid kontsentraatide või võõramaise kalja maitsega.“

Esimesena pakub üle aastakümnete taas klassikalist, kääritamistehnoloogial Eestis valmistatud vana head kaljamaitset juuli algul AS Karme turule toodud Karksi Kali. Esialgu on Karksi Kali müügil Comarketites ja Keila TÜ kauplustes.

Märksõnad

Tagasi üles