Garri Suuk taas juhtival töökohal

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavalise takso rooli poleks Garri Suuk enda sõnutsi ehk istunudki, ent elektritakso tundus küllalt põnev väljakutse.
Tavalise takso rooli poleks Garri Suuk enda sõnutsi ehk istunudki, ent elektritakso tundus küllalt põnev väljakutse. Foto: Ardi Truija

Saatuse teed on teinekord kummalised ja täis ootamatuid pöördeid nagu Pärnu tänavad, kus endine Pärnu Vee juhatuse esimees ja volikogu liige Garri Suuk nüüd taksorooli keerab.

“Eks ma olen mõelnud ja otsinud tööd, nagu ikka, elus on muutused ja muudatused ja niimoodi ma siis mõtlesingi katsetada seda ametit,” rääkis nüüdseks juba umbes kuu aega taksoroolis istunud Suuk. “Käisin vastavatel kursustel ja koolitustel, tegin eksami ja…,” ei saa tema selgitusel taksojuhiks niisama.

Nagu Suuk kinnitas, on ta valitud kutsega igati rahul. “Väga hea – inimestega suhtlemine, selline muutuv, mitte trafaretne ja üksluine tegevus,” elab ja hingab Suuk enda kinnitusel nüüd hoopis teistsuguses rütmis. “Sõidan oma asja ära, riputan võtmed varna ja olen vaba. Ei mingit pinget, uni on hea ja tervis tunduvalt paremaks läinud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles