Siseturvalisuse ühishoone ehitus algab järgmisel aastal

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Siseminister Hanno Pevkur (pildil) külastas oma reedese Pärnumaa visiidi käigus ka planeeritava siseturvalisuse ühishoone asukohta ja kinnitas, et hoone ehitus algab järgmisel aastal.

Uutesse hoonetesse Tammsaare pst 61 ja Tammsaare pst 70 kinnistutel kolivad politsei- ja piirivalveameti, päästeameti, häirekeskuse, kaitsepolitseiameti ning siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse (SMIT) Lääne piirkonna regionaalsed üksused. Samuti asub sinna sotsiaalkindlustusameti haldusalasse kuuluv ohvriabi, teatas siseministeeriumi pressinõunik.

„Neljapäeval arutas lähiaastate kinnisvara investeeringuid valitsuskabinet ja kuna järgmise aasta ehitusplaanides muudatusi ei tehtud, saan kinnitada, et Pärnu siseturvalisuse ühishoone ehitus algab järgmisel aastal. Tänu ühishoonele saame pakkuda Pärnumaa elanikele ja külalistele oluliselt paremat teenust ning politseinikele, päästjatele, päästekorraldajatele, IT-asutuse ja ohvriabi töötajatele väga hea ja nüüdisaegse töökeskkonna,“ kommenteeris siseminister Hanno Pevkur ühishoone ehitamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles