Kihnu kunstilaagris valminud pildid ripuvad neljal näitusel

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu muuseumi teepoolsel seinal suveks avatud kunstilaagris valminud tööde näituse avamisel mängis pilli õpetaja Hilma Kerbak.
Kihnu muuseumi teepoolsel seinal suveks avatud kunstilaagris valminud tööde näituse avamisel mängis pilli õpetaja Hilma Kerbak. Foto: Silvia Paluoja

Kihnu keskpaigas ilmestab 40aastaseks saanud muuseumi seina mitukümmend vahvat joonistust, mis annavad teelisele rõõmsalt teada, milline on saare elu väikeste ja suurte loojate silmade läbi.

Pärnu kunstikooli õpilaste ja Kihnu laste ühises kunstilaagris nädalaga valminud töid teemal “Kihnu läbi naivisti silmade” oli nii palju, et osa on üleval tuletornis, sadamas ja Pärnuga ühendust pidaval reisiparvlaeval Liisi.

Sedasi ongi vaatamise kohti neli ja laagriliste fotokogu täiendamas ajalooline võte, millel nad on Kihnu muuseumi ees näituse avamisel koos presidendiproua Evelin Ilvese, peaminister Taavi Rõivase, tema kaasa, paljude noorte lemmiklaulja Luisa Värgi ja nende tütrega ning Eesti Panga presidendi Ardo Hanssoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles