Veekeskuse peatus saab uue ootepaviljoni

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Paikuse alevis pannakse selle suve jooksul püsti viimane uus bussiootepaviljon. Veekeskuse bussipeatuses on vana paviljon juba lammutatud ja augustis loodetakse uus valmis saada.

Paikuse vallavalitsuse keskkonnaspetsialist Reet Jalakas ütles, et sellega lõpetatakse Paikuse alevis Paide maantee äärsetele bussipeatustele ühtse ilme andmine. Ta lisas, et vana paviljon oli korralik vaid pealt vaadates ja tegelikult olid ehitise puitosad mädanenud ja metallkarkass läbi roostetanud. Seetõttu ei saanud vana hoonet lihtsalt remontida.

“Tööde käigus lammutame vana bussiootepaviljoni, võtame üles vanad ja katkised betoonplaadid, tasandame pinna ja külvame muru, lammutame katkise trepi ja rajame selle asemele asfaltplatsi uue bussiootepaviljoni tarvis ja renoveerime kõrvaloleva paekividest piirde,” loetles Jalakas töid, mis peavad tehtud saama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles