Rannastaadioni ehitus sai olulise lükke

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu sportlastele vastuvaatavat tribüünihoonet on nii mõnedki tondilossiks kutsunud, kuid varsti peaks nii pealtvaatajateala kui ka kõik muu uue ilme saama.
Praegu sportlastele vastuvaatavat tribüünihoonet on nii mõnedki tondilossiks kutsunud, kuid varsti peaks nii pealtvaatajateala kui ka kõik muu uue ilme saama. Foto: Ants Liigus

Pikalt amortiseerunud Pärnu Rannastaadion saab peagi uue ilme ja viimasel linnavalitsuse istungil otsustatud ehitushange annab lootust, et juba aasta pärast saavad pärnakad moodsal staadionil spordirõõme nautida.

Ligi poolteist kuud tagasi välja kuulutatud riigihange Rannastaadioni renoveerija ja tribüünihoone ehitaja leidmiseks jõudis eile tulemuseni, kui hankemenetlusel tunnistati edukaks Eventus Ehitus OÜ pakkumus maksumusega 5 619 608,96 eurot.

Pärnu abilinnapea Meelis Kukk kinnitas varemgi mainitud asjaolu, et üks olulisi hankelepingu sõlmimise kriteeriumeid oli madalaim pakkumushind, kuid selle kõrval analüüsiti ehitusfirmade töökogemust ja kvalifikatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles