Watergate'i regatil võidutsesid favoriidid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljandas grupis teenis pjedestaalikoha kapten Tiina Maalinna naiskond jahil Vesileenu.
Neljandas grupis teenis pjedestaalikoha kapten Tiina Maalinna naiskond jahil Vesileenu. Foto: Malle Kosk

Neljapäeval Pärnu lahelt startinud ja laupäeva varahommikul lõppenud Eesti pikimal ühe otsa kestuspurjetamisvõistlusel, 13. Watergate'i regatil selgusid võitjad viies arvestusklassis.

Kõige suuremate jahtlaevade esimeses grupis oli 205 meremiili pikkusel distantsil võidukas Jaak Jõgi meeskond Fortel. Teise koha sai Amserv (kapten Juss Ojala) ja kolmanda auhinna vääriliselt seilas Karl-Hannes Tagu tiim jahil Lady Bird.

Teises grupis oli kiireim Ivar Aru meeskond jahil Cherie. Erki Meltsa juhitav Mia lõpetas regati teisel ja Mihkel Kose Sugar kolmandal kohal.

Lühemat, 162miilist võistlusmaad purjetanud kolmanda grupi võitjaks kuulutati jahtlaeva Debora Rodrigues tiim eesotsas Eero Pangaga. Teise pjedestaaliastme hõivasid Katarina Jee mehed, keda juhendas Mart Tamm, ja kolmandana koha sai Aleksander Zolotovi meeskond jahil Adele.

Neljandas grupis olid kolm kiiremat Edasi (Koit Pauts), Tuulelaul (Mihkel Eller) ja Vesileenu (Tiina Maalinn). Viienda grupi võidu võttis Ain Sumbergi meeskond Wesipruulil, teise autasu teenis Sinilind (Väino Hallikmägi) ja kolmas oli Tuulekaja (Egon Elstein).

Täna seilavad purjekad Pärnus alanud Muhu väina regati esimesel etapil 20 miili pikkusel Pärnu lahe ringil ja homme hommikul stardib laevastik Roomassaarde. Regati võitjad selguvad laupäeva õhtuks Dirhamis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles