Akordionistide suvelaager annab kontserte

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud Paatsalu laagris osalevad akordionistid käisid laulu- ja tantsupeo raames toimunud pillipeol. Foto on tehtud pärast akordioniliigi kontserti, esimeses reas vasakul dirigendid Cathlen Aidla, paremal Kristel Laas.
Paljud Paatsalu laagris osalevad akordionistid käisid laulu- ja tantsupeo raames toimunud pillipeol. Foto on tehtud pärast akordioniliigi kontserti, esimeses reas vasakul dirigendid Cathlen Aidla, paremal Kristel Laas. Foto: Erakogu

Homme lõpeb Paatsalu puhkekeskuses akordionistide 10. suvelaager, kus nelja päeva jooksul nautis ühist musitseerimist 38 noort akordionisti.

Eesti akordioniliidu eestvedamisel korraldatud laagris osalesid muusikakoolide akordioniõpilased ja -õpetajad üle Eesti.

Laagri peaeesmärk on anda noortele võimalus mängida akordioniorkestris, mis on Eestis üsna ainulaadne. Korraga töötab laagris kaks orkestrit: üks muusikakooli 1.–4. ja teine 5.–7. klassi õpilastest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles