Sooselja talu valmistub otra võtma

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sooselja talu noorem perepoeg Allar Martson õpib Olustveres põllumajandust ja valmistub viljavõtuks koos abikombaineri, talukoer Nubluga, kellele meeldib kabiinis kaasa sõita.
Sooselja talu noorem perepoeg Allar Martson õpib Olustveres põllumajandust ja valmistub viljavõtuks koos abikombaineri, talukoer Nubluga, kellele meeldib kabiinis kaasa sõita. Foto: Ants Liigus

Sooselja talu peremees Madis Martson hakkas eile pärastlõunal võtma talirapsi, ennelõunal vaatas ta poegade Allari ja Eimariga tehnokeskuses üle teist lõikushooaega töösse hakkavat kombaini.

“Meil tekkis vaba aega ja saame seda natukene sättida, kui väga häda oleks, läheksime lõikama,” seletas Madis, askeldades John Deeri firmamärgiga põllulaeva juures, mille küljele suurte tähtedega kantud talu nimi ja telefoninumber.

Talirapsi kasvatab Tõstmaa valla Sooselja talu esimest aastat, õlikultuuri külvati sügisel 58 hektarit ja lumevaene talv võttis oma osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles