Lasterikaste perede toetuseks kogutakse koolitarbeid nädala lõpuni

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitarbed.
Koolitarbed. Foto: Urmas Luik

Sel nädalal saab kampaania „Lapsed kooli!“ käigus kinkida lasterikastele peredele koolitarbeid pea kõigis suuremates Eesti linnades. Pärnus asuvad annetuskastid Ülejõe, Suurejõe ja Mai Selveris.

Eesti lasterikaste perede liit ja D-120 Eesti Leo-klubide piirkond korraldavad viiendat aastat kampaaniat „Lapsed kooli!“, mille eesmärk on toetada lasterikkaid peresid ja väärtustada haridust.

Eelmisel aastal osales kogumisaktsioonis 300 vabatahtlikku ja inimesed annetasid üle 24 000 koolitarbe. Abi jõudis lasterikaste perede liidu kaudu ligemale 1700 pereni. „Oleme tänulikud kõikidele inimestele, kes meid varasematelgi aastatel on aidanud kas vabatahtlikuna abis olles või annetusi tehes,“ rääkis Eesti lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Pea kõigis Eesti maakondades korraldatava heategevusliku kampaania „Lapsed kooli!” käigus palutakse inimestel kinkida koolitarbeid nende perede toetuseks, kus kasvab neli või enam last. Eelkõige oodatakse uusi ja kasutamata koolitarbeid, mida võib nii kodust kaasa võtta kui ka kohapealsetest poodidest osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles