Saja-aastane vanake üllatas tema kallal kõpitsejaid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Remondi järel pääsevad autod korraga mõlemal sõidusuunal üle silla,” seletab Lääne regionaalse maanteeameti planeeringute osakonna juhataja Ervin Hein, seistes ajutisel jalakäijate sillal, mis viib üle madalaks kuivanud Audru jõe.
“Remondi järel pääsevad autod korraga mõlemal sõidusuunal üle silla,” seletab Lääne regionaalse maanteeameti planeeringute osakonna juhataja Ervin Hein, seistes ajutisel jalakäijate sillal, mis viib üle madalaks kuivanud Audru jõe. Foto: Henn Soodla

Üle Audru jõe viiva silla ligi 8,5 miljoni kroonise maksumusega remont püsib graafikus, seepärast oli palavate päevadega hulga tööhigi valanud meestel eile ja on tänagi vaba päev, et nad saaksid kodustele üle hulga aja tere ütelda.

Kui töömehed oma ehitustandrile naasevad, hakkab peale- ja mahasõiduta 36 meetri pikkusel ja ligi seitsme meetri kõrgusel Audru sillal pealisosa betoonivalu ning hüdroisolatsiooni paigaldamine, samaaegselt jätkub kergliiklustee rajamine mõlemal kaldal. Peatöövõtja on AS Teede REV-2 ja tähtaeg 25. oktoober.

“Septembrist saab siia bussiliikluse jälle peale,” kinnitas Ervin Hein, kes on Lääne regionaalse maanteeameti planeeringute osakonna juhataja ja sel suvel maakonnas mahukaima, 1. juunist alanud sillaremondi tellijapoolne esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles