Pärnakate Valicecar kindlustas oma poiste toel rannajalgpalli medalid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Ants Liigus

Pärnu esindusmeeskond rannajalgpalli Eesti meistrivõistlustel FC Valicecar võitis hiljutisel etapil kõik kolm mängu ja kindlustas endale vähemalt pronksise autasu.

Kuigi Valicecar on varemgi end korduvalt medalitele mänginud, tuli eelmisel aastal leppida kuuenda kohaga. Seejärel otsustas tiim pisut uue suuna võtta ja meeskonnaga liitus mitu Läti koondislast.

Lõunanaabrite toel jagati esimese etapi järel koguni esikohta, kuid kerge ebastabiilsuse tõttu langeti troonilt. Siiski on terve hooaja vältel näidatud korralikku mängu ja pidevalt medalimängus sees oldud.

Viimati toimunud etapil saigi üks hooaja peaeesmärke täidetud, kui kolmes mängus vaid võite tunnistati ning selle tulemusena medalid kindlustati. Saavutuse teeb seda muljetavaldavamaks tõik, et Lätis toimusid samal ajal rannajalgpalli finaalmängud ja lõunanaabrid sedapuhku abis ei olnud.

Tee medalile sillutasid ilusad võidud Saue JK, Üksjalgvärava ja Pirita Reliikvia üle, kes vastavalt 5:1, 2:0 ja 4:1 alistati. Sealjuures sahistas igas mängus võrku Jevgeni Novikov, kes kogu etapi peale kuus väravat lõi ning sellega oma hooaja kogusaldo 13 peale tõstis.

Meeskonna peatreener Aleksei Galkin tõdes, et kõik kohtumised olid väga rasked, kuid hoolealused olid tublid ning andsid endast maksimumi.

Tänavuse hooaja viimane etapp leiab aset 23. augustil ja praeguse seisuga on pärnakad 18 mänguga kogunud 39 punkti. Valicecari selja taga valitseb uhke tühjus, kui neljandal kohal paiknev Nõmme meeskond on kogunud 30 silma ja viiendal tabelireal olev Saue paikneb 14 punkti peal.

Olukorras, kus ees seisab kolm mängu, paikneb esikohal valitsev meister Augur Enemat 48 silmaga. Nende selja taga hingab tihedalt kuklasse Peugeot’ meeskond, kes on kogunud vaid ühe punkti vähem. See tähendab, et pärnakatel on veel matemaatiline võimalus hõbemedaleid püüda. Galkini sõnul minnakse selle nimel võitlusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles