Koidula kool koduneb Pargi tänaval

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasiumi direktori Indrek Kaldo sõnade järgi jätkab kool ajutises asukohaski oma traditsioone ja peab kooliaasta avaaktuse õues. Sedakorda Pargi 1 maja vastas Vabaduse pargis.
Pärnu Koidula gümnaasiumi direktori Indrek Kaldo sõnade järgi jätkab kool ajutises asukohaski oma traditsioone ja peab kooliaasta avaaktuse õues. Sedakorda Pargi 1 maja vastas Vabaduse pargis. Foto: Urmas Luik

Suvepuhkuselt naasvatel Pärnu Koidula gümnaasiumi õpetajatel oli üleeile esimene tööpäev Pargi 1 majas ehk endises kutsekoolihoones.

Ehkki punasel fassaadil ilutses veel eelkäija silt, lubas Koidula kooli direktor Indrek Kaldo, et hiljemalt kooliaasta alguseks terendab välisukse kõrval Koidula kooli nimi.

See-eest vana kutsehariduskeskuse kõrgete lagedega klassiruumid paistsid oma ritta sätitud laudade ja toolide ning seinale kinnitatud tahvlitega õppeaastaks juba valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles