Piletimäng: pidutse Shanoniga kuursaalis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanon.
Shanon. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 5. septembril paneb kuursaalis peo püsti ansambel Shanon, kui ettekandele tulevad kõik bändi paremad hitid.

Loosime kuursaali Shanoni kontserdile välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Raadio Sky Plus valis tänavu oma suveloo. Kas selleks osutus Shanoni “Varbad liivas” või Smilersi “Mojito”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 3. septembri keskpäevani piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Sugar tähistas tänavu suve hakul oma viiendat või kümnendat aastapäeva?” õige vastus on viies.

Sel nädalavahetusel saavad koos kaaslasega Sugaris, kus reedel toimub sariüritus “People of Sugar” ja laupäeval astuvad lavale kõik Sugari DJd, pidutseda Nele Toomsalu, Renida Lumiste ja Kadi Lõiv.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles