Julija Mõnnakmäe: Jätkan Örebrö naiskonnas

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julija Mõnnakmäe.
Julija Mõnnakmäe. Foto: Erakogu

Julija Mõnnakmäe, kuidas võrkpalluri suvi kulgeb? Kas rannaliival?

Paar turniiri olen mänginud jah, kuigi mu tavaline paariline Heidi Luks on USAs. Võib-olla osalen ka juuli lõpus Tallinnas Eesti rannavolle meistrivõistlustel, kuigi ei tea veel, kellega.

Rootsist, kus Örebrö naiskonnaga meistriliigas mängisite, olete ammu tagasi?

Jah, juba aprillist. Siis pühendusin kooliasjadele ja suutsin Pärnu Ühisgümnaasiumi lõpetada. Hooaja kestel käisin kord kuus Eestis, tegin kontrolltöid järele, ega see kerge olnud. Aga sain eksamite ja muuga hakkama.

Kas jäite oma saalihooajaga rahule?

Väga jäin. Saime kolmanda koha, kuigi võinuks ka finaalis olla. Klubi täitis kõik asjad, mis lepingus kirjas, see pool oli väga korrektne.

Rootslannade endi tase on ehk Eesti naiste võrkpalliga võrreldav, aga sealsed naiskonnad on ostnud mängijaid USAst, Poolast, Ukrainast, Jaapanist ja mujalt ning tänu neile on üldine tase Rootsis kõrgem.

Kus sügisest mängima hakkate?

Mõtlesin kaua, sest üks pakkumine oli veel laual, aga nädal tagasi otsustasin, et jätkan Örebrös. Olen seal palju arenenud, kuna viibin põhisidemängijana pidevalt väljakul, ja arvan, et arenguruumi on veel.

Naiskond saab uue, rahvusvaheliste kogemustega treeneri.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles