Väärikad alustavad taas ülikoolis

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärikate ülikooli registreerunud 462 pärnumaalast alustab uut õppeaastat avaaktusega, mis toimub 17. septembril Tervise konverentsisaalis.
Väärikate ülikooli registreerunud 462 pärnumaalast alustab uut õppeaastat avaaktusega, mis toimub 17. septembril Tervise konverentsisaalis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Väärikate ülikooli registreerunud 462 pärnumaalast alustab uut õppeaastat avaaktusega, mis toimub 17. septembril Tervise konverentsisaalis. Avaloengu teemal “Pärnumaa õpib” peavad Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe ja Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm.

Tartu ülikooli Pärnu kolledži egiidi all tegutseval väärikate ülikoolil on see kuues õppeaasta ja projektijuht Mari Suurväli kinnitusel on enda täiendamise võimalusest huvitatuid palju rohkem, kui neid avalduse alusel nimekirja võeti, sest õpikoha saal seab osalejate arvule oma piiri.

Tegevuskava on tihe, igas kuus oktoobrist aprillini on kaks loengut päevakajalisel või eluliselt tähtsal teemal, peale selle on võimalik osaleda õpikodades ja õppekäikudel. Külastada saab näiteks riigikogu, Maarjamäe lossi, Tartu tähetorni ja botaanikaaeda ning teisigi ajaloolis-kultuurilisi paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles