Tehnoloogiakool leidis õpilastega ühise keele

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli otsus nimetada multimeedia kujundaja eriala ümber interaktiivse graafika erialaks ja muuta õppekava tekitas õpilastes nördimust. Nüüdseks on juhtkond direktor Indrek Alekõrre kinnitusel koos õpilastega probleemi lahendanud.
Kooli otsus nimetada multimeedia kujundaja eriala ümber interaktiivse graafika erialaks ja muuta õppekava tekitas õpilastes nördimust. Nüüdseks on juhtkond direktor Indrek Alekõrre kinnitusel koos õpilastega probleemi lahendanud. Foto: Urmas Luik

Pärnu Saksa tehnoloogiakooli (STK) multimeedia kujundaja eriala õpilastes tekitas pahameelt kooli otsus minna üle uuele õppekavale ja nimetada eriala ümber.

Teise kursuse õpilased olid nördinud, et õppekava muudetakse poole õpinguperioodi pealt ning muutus toob kaasa kontakttundide vähenemise ja iseseisva töö mahu suurenemise.

Kooli direktor Indrek Alekõrs möönis tekkinud probleemi ja ütles, et koolipere – nii juhtkond, õpetajad kui õpilased – otsisid sellele lahendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles