Aasta keskkonnahariduskeskust

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodus- ja tehnikamaja direktor Kaire Mertsin (vasakul) ja tema asetäitja Merle Einola seisavad Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse akvaariumide juures. Kolmest veesilmast kaks said sel suvel oma õige sisu – tiigi- ja jõetaimed ning kalad. Järve bioloogilist elukeskkonda imiteeriv akvaarium on ajutiselt koduks piraajale.
Pärnu loodus- ja tehnikamaja direktor Kaire Mertsin (vasakul) ja tema asetäitja Merle Einola seisavad Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse akvaariumide juures. Kolmest veesilmast kaks said sel suvel oma õige sisu – tiigi- ja jõetaimed ning kalad. Järve bioloogilist elukeskkonda imiteeriv akvaarium on ajutiselt koduks piraajale. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa keskkonnahariduskeskuses on september aasta töiseim kuu ja peagi avatakse traditsiooniline seenenäitus, mis seekord tuleb täiesti teistsugune kui tavaliselt, kuu lõpp on teadlaste öö päralt.

Et 5. septembril möödus aasta päevast, mil murukatusega maja puupakkude saagimisega avatuks kuulutati, meenub Pärnu loodus- ja tehnikamaja direktorile Kaire Mertsinile ja tema asetäitjale Merle Einolale alles ajakirjaniku meenutamise peale.

“Aasta on nii tempokalt läinud,” tunnistas Mertsin keskkonnahariduskeskuse teise korruse kohvikus istet võttes. “Meil käib kogu aeg võidujooks ajaga. Pidevalt tahaks küsida, kas aega veel on või äkki oleme hiljaks jäänud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles