Tantsufestivali rongkäigule pani punkti ühistantsimine rannas

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsufestivali rongkäik Rüütli platsilt randa.
Tantsufestivali rongkäik Rüütli platsilt randa. Foto: Ardi Truija

Eile pärastlõunal suundus tantsufestivalil osalejate kostümeeritud rongkäik Rüütli platsilt Pärnu randa, kus toimus kontsert “Pärnu tantsib”.

Tantsufestivali üheks peasündmuseks peetud rongkäik läks Rüütli platsilt liikuma natuke pärast kella ühte. Kostümeeritud tantsijate rivi juhtis suur auto, millel tantsijad oma tantsuoskusi näitasid. Etteantud kava neil polnud, sest tantsimine liikuval autol on festivali ühe korraldaja, WAF tantsukooli juhataja Meeli Pärna sõnul niigi päris keeruline.

Rongkäik algas vaikselt. Kui aga rongkäigulised mudaravila ees Shakira “Waka Waka” lugu kuulsid, hakkas kogu rivi ühes rütmis tantsima.  

““Waka Waka” jaoks oli tehtud ühtne liikumine kõigile. Kui ülejäänud lugude ajal tantsis igaüks, nagu ise tahtis, siis “Waka Waka” ajal kõik elavnesid ja teadsid, mida teha tuleb,” selgitas Pärna.

Tantsufestival jätkus kontserdiga “Pärnu tantsib”, kus tantsurühmad rannahoone seene all oma kavadega esinesid. Kontserdi lõpetas ühistants “Waka Waka” saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles