Uuedal võib nüüd pidada kaht pulma korraga

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Uus on koos abikaasaga lihvinud turismitalust pärli, kuhu tullakse nautima elu kõrghetki, samuti tulevad fotograafid talu ees- ja tagaaeda tegema tänapäeval nii moodsaid fotosessioone.
Helmut Uus on koos abikaasaga lihvinud turismitalust pärli, kuhu tullakse nautima elu kõrghetki, samuti tulevad fotograafid talu ees- ja tagaaeda tegema tänapäeval nii moodsaid fotosessioone. Foto: Urmas Luik

Pärnu külje all Sauga vallas asuv tuntud pulma- ja juubelipaik Uueda turismitalu sai tänavu valmis mitmesajaruutmeetrise juurdeehituse.

Turismitalu Sauga jõe kaunil kaldapealsel pole põlistalu, vaid ostetud maatükile oma kätega rajatud kodumaja, kus peremees-perenaine 17 aastat tagasi turismimajandusega alustasid. Perenaine Liia Uus vormistas end füüsilisest isikust ettevõtjaks ja alustas ettevõtlust tosina voodikohaga. Peremees Helmut käis siis veel linnas tööl. Nelja aasta pärast võttis ta ennast palgatöölt lahti ja pühendus turismi arendamisele.

Helmut on kõik talu ehitised oma kätega püstitanud, maaliliseks on kogu ümbrus muutunud samm-sammult ehitades ja arenedes. Kuna pulmapaik peab olema üks ütlemata kaunis koht, on palju tähelepanu pööratud haljastusele ja mõnusale äraolemisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles