Kuidas pärnakad Peipsi sibulat päästmas käisid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulnud, et Peipsi-äärsed sibulakasvatajad on hädas küllusliku saagi mahamüümisega, põrutas Eesti suurimat spaakontserni juhtiv Jaan Ratnik Kolkja külla sibulat ostma.
Kuulnud, et Peipsi-äärsed sibulakasvatajad on hädas küllusliku saagi mahamüümisega, põrutas Eesti suurimat spaakontserni juhtiv Jaan Ratnik Kolkja külla sibulat ostma. Foto: PP

Üle-eestilise Peipsi sibula päästmisaktsiooniga liitusid AS Sanatoorium Tervis ja OÜ Tervise Paradiis, mille juhatuse liige Jaan Ratnik tõi Peipsi äärest üle tonni sibulat.

Kuldseid vitamiinipomme hakkavad kasutama mõlema maja toitlustusosakonnad, kusjuures Tervise Paradiisi à la carte restorani menüüs on Peipsi ääres sirgunud sibula kasutamine eraldi välja toodud.

Idee hankida sibulatagavara Peipsiääre vallast Kolkja külast sündis tänu meedias levivatele uudistele, mis rääkisid sellest, et tänavune sibulasaak on olnud Peipsiääre vallas eriti rikkalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles