Viiking püstitab oma sisehoovi katuseaiaga veekeskuse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallikääru ääres asuva taastusravikeskuse Viiking siseõuel algavad peagi ehitustööd. Tuleva aasta suvel avatakse siin omanäolise interjööri ja arhitektuuriga veepark ja saunakompleks.
Vallikääru ääres asuva taastusravikeskuse Viiking siseõuel algavad peagi ehitustööd. Tuleva aasta suvel avatakse siin omanäolise interjööri ja arhitektuuriga veepark ja saunakompleks. Foto: Urmas Luik

Taastusravikeskus Viiking hakkab sel nädalal oma siseõue veekeskust ja saunakompleksi ehitama. Pärnus ja kogu Eestis ainulaadse arhitektuurse lahendusega kompleks valmib tuleva aasta juunis.

Poolteist aastat pärast oma uusima korpuse avamist muutub Viiking taas ehitustandriks. Sedakorda ei lisandu taastusravikeskusesse numbritube, vaid Viikingi hoovile kerkib 1000ruutmeetrine saunakompleksiga veekeskus.

Põhjus, miks Viiking järjekordse laienemise ette võtab, on taastusravikeskuse omaniku Toivo Ninnase ütlust mööda väga lihtne: Viiking tahab olla veel parem kui seni ja parem olemine tähendab ühtlasi paremaid sulistamisvõimalusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles