Tundmatust Narva poisist Eesti tippkokaks

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakoka peenraaias kasvavad lehtpeet, tüümian, basiilik, rosmariin, palju piparmünti, kurgirohi, apteegitill, rukki- ja saialilled ja palju muud rohelist, mida Vladimir Upeniek meelsasti toitude maitsestamiseks või kaunistamiseks tarvitab.
Peakoka peenraaias kasvavad lehtpeet, tüümian, basiilik, rosmariin, palju piparmünti, kurgirohi, apteegitill, rukki- ja saialilled ja palju muud rohelist, mida Vladimir Upeniek meelsasti toitude maitsestamiseks või kaunistamiseks tarvitab. Foto: Urmas Luik

Narvas üles kasvanud, tunamullu Eesti aasta koka tiitliga pärjatud Vladimir Upeniek (29) on küll vaid mõne kuu Pärnus hõrgutisi valmistanud, kuid mees tunneb end siin koduselt ja mõtleb päriseks Pärnusse kolida.

Suve algusest tänaseni jagab Vladimir oma elu kahe linna vahel: Pärnus ootab töö Kurgo villa restorani Piparmünt peakokana, Narvas aga abikaasa ja tütred.

“Ma loodan, et järgmisel aastal kolib pere mulle Pärnusse järele,” räägib Vladimir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles