Aerutajad võidutsesid koduveel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Kalevi spordikooli aerutamiskarikavõistlustel osales Eesti aerutamisklubide kõrval külalisi Riiast, kokku võistles Pärnu jõel 110 aerutajat.

Kõige nooremas vanuseklassis võitis ühesüstal Anette Baum, kahesüstal oli ta võidukas koos Eliise Kõivaga. 15-16aastaste poiste kanuul võitis Andreas Baum, sama klassi ühesüstal Taaniel Tüür. Kahesüstal võidutsesid Taaniel Tüür ja Hans-Hendrik Mikk. 17-18aastaste noormeeste ühekanuude võistluse võitis Joosep Karlson.

Hästi esinesid ka Pärnu mehed – ühekanuul võitis Danek Tšuškin, ühesüstal Jüri Juurikas.

Pärnu Kalevi spordikool võitis ka traditsioonilise 6 x 500 meetri teatesõidu. Võitjad olid Joosep Karlson, Andreas Baum, Anette Baum, Miia-Maria Tints, Silver Karu ja Taaniel Tüür.

Jüri Juurikas ja Marek Koplus stardivad juba järgmisel nädalavahetusel Moskvas U23 Euroopa meistrivõistlustel, augusti keskel võistlevad Danek Tšuškin, Marek Koplus ja Jüri Juurikas täiskasvanute MMil Poolas Poznanis. (PP)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles