Maakogu peetakse seekord Kilingi-Nõmmes

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Saarde vallasisese linna Kilingi-Nõmme klubis toimub reedel maakogu, millel osapooled kirjutavad alla Pärnumaa ühistranspordikeskuse asutamislepingule.

Valitsus andis 11. septembri istungil volitused Pärnumaa Ühistranspordikeskus MTÜ loomiseks, riigi liikmeõigusi teostab ühingus Pärnu maavalitsus. Tuleva aasta esimesest päevast hakkab riigi neljas ühistranspordikeskus täitma oma ülesandeid, et tagada elanikele parem ja mugavam ühistransporditeenus, lähtudes maakonna arenduseesmärkidest.

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) juhatuse esimees Eeri Tammik ütles, et maakogu põhiteema on maakonna arengustrateegia 2030+ uuendamine tulenevalt Euroopa Liidu järgmisest rahastusperioodist. Arutletakse selle üle, milliseid investeeringuid tuleb maakonnas teha ettevõtluse arendamisel, hariduses ja teisteski valdkondades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles