Oktoobervest pakkus melu metsade keskel

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardi Truija

Sel nädalvahetusel peeti Tõstamaa vallas Maria talus neljandat korda õllekultuuri tutvustavat pidu Oktoobervest, mis on kasvanud iga aastaga üha suuremaks. Sügispidu soosis tänavu ilmataatki ja kuldse sügispäikese all jätkus nii uudistajaid kui lustijaid ennelõunast hiliste öötundideni.

Nii nagu varasematelgi aastatel sai tutvuda eri tõugu hobustega ja näha oskajaid ratsutajaid, kõige selle juurde tunnustatud hobusekasvatajate Andres Kallaste ja Maie Kuke asjatundlikud kommentaarid. Uhkete ratsude kõrval sai imetleda Eesti tõugu veiseid ja maitsta nende piimast valmistatud sõira ja juustu.

Kõige selle maahõngulise kõrval astusid sedakorda Oktoobervestil rahva ette rüütlivõitlejad, kes näitasid ligemale 40 kilogrammi kaaluvates turvistes ammuseid sõjapidamiskunste. Huvilised said hiljem uudistada meeste kaalukat varustust, seda selgagi proovida ja kuulda võitluskunstimeistritelt nende põnevatest lahingutest nii Eestimaal kui kaugemalgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles