Tubli tõukari paneb Tõhela taluniku silma särama

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Salk on rahul, et tegi valiku talupidamise ja lihaveiste kasuks, jätkates niiviisi vanavanemate eluviisi. Tema karja uhke tõupull on rahulik ja sõbralik isend, kes laseb peremehel end sarvede vahelt sügada.
Marek Salk on rahul, et tegi valiku talupidamise ja lihaveiste kasuks, jätkates niiviisi vanavanemate eluviisi. Tema karja uhke tõupull on rahulik ja sõbralik isend, kes laseb peremehel end sarvede vahelt sügada. Foto: Urmas Luik

Salga pere elab pereisa vanaemale kuulunud Köössa-Jüri talus Tõhela külas Tõstamaa vallas ning põliseks elatusallikaks on mahepõllumajanduslik taime- ja loomakasvatus.

Marek Salk (37) ütleb, et kasvas Tõhela külakeskuses asuvas kortermajas, aga veetis kõik oma koolivaheajad vanaema juures talus, kus peeti ligemale veerandsajapealist piimakarja. 2002. aastal tallu elama asudes oli noorel mehel kindel mõte karjakasvatusega jätkata.

Väetis kasvab lauda juures

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles