Vindi Volli: Mingid kingid kõigile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Vihma sadas ja tuju oli hea ja siis keegi ütles, et mehed, mis me siin niisama limonaadi lürbime. Et teeme parem midagi, mis kaaskodanikud peast ning jalust lolliks võtab. Midagi head ja toredat, noh. Et näed, üks mees kingib linnale padruniteta kahureid, teine varastab aiandist istikuid, kolmas lärmab ja räuskab niisama töörahva rõõmuks, meie aga istume põõsa sees, pilk tühi.

Mille peale ma arvasin, et kuna parim kingitus on raamat, siis võiksin linnavalitsusele Iljitši kogutud teosed annetada. Ja Veeliks pakkus kukeseeni. Ja Juhannes oli lahkelt nõus oma järjekordse naistuttava kultuuriosakonnale loovutama, kuna ei saa muidu kuidagi lahti.

See viimane ettepanek tundus kõigile hästi vastuvõetav olevat, kuna naistega on teadupärast alati üks igavene häda ja ülalpidamine läheb kangesti kulukaks ja elus asi on kõige parem asi ja seened kuluvad omalegi marjaks ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles