Kuldlehekese grand prix jäi taas Eestisse

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma rahvalauluga võitis rahvusvahelise publiku ja žürii südamed itaalia noormees Mario Luciano Greco, Pärnu kunstide maja laulustuudios õppiv Karmen Kõrnas (keskel) tundis koos oma õpetaja Endla Murdiga rõõmu peavõidu üle ning venelannale Anna Krašennikovale olid laval saatjaiks tema muusikuist vanemad.
Oma rahvalauluga võitis rahvusvahelise publiku ja žürii südamed itaalia noormees Mario Luciano Greco, Pärnu kunstide maja laulustuudios õppiv Karmen Kõrnas (keskel) tundis koos oma õpetaja Endla Murdiga rõõmu peavõidu üle ning venelannale Anna Krašennikovale olid laval saatjaiks tema muusikuist vanemad. Foto: Veiko Rea

Pärnu kunstide maja eestveetav viies rahvusvaheline laste ja noorte festival “Kuldleheke” viis külalised kaugetelt maadelt oma rahvalaule laulma Torisse, kust grand prix’ viis koju itaalia noormees Mario Luciano Greco.

Ülejäänud grand prix’d jäid kodusesse Eestisse. Duettide ja ansamblite peavõidu pälvis ansambel Kraps koosseisus Maria Mänd, Juuli Kõrre, Liisa Koppel ja Ann Marii Kirsi ning kogu festivali peavõidu teenis oma esinemisega Karmen Kõrnas.

Kõrnas võitis peaauhinna mulluselgi festivalil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles