Koidula kooli ujulat kõbitakse avamiskorda

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula gümnaasiumi ujulas käib remont.
Koidula gümnaasiumi ujulas käib remont. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Mullu jaanuaris suletud Koidula gümnaasiumi ujulas käib kibe töö: avariiohtliku olukorra likvideerimise järel on linnal plaan ujula septembris taas avada.

Et ujula kapitaalne remont läheks maksma 3-3,5 miljonit krooni (käibemaksuta), eelistas väidetavalt kõikjal ja kõiges säästureziimil linnavõim nii-öelda hädaabitöid, mille käigus paigaldatakse nii duširuumidesse kui basseini ümbritseva ülevoolurenni alla sealt praegu puuduv hüdroisolatsioon ning saneeritakse veest ja kemikaalidest kahjustatud vahelae betoonpaneelid.

Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius tõdes, et selline ajutine lahendus ei võta Koidula kooli ujula küsimust päevakorrast maha, aga paremat lahendust ta praegu kõnealusele probleemile ei näe.

„Kolme-viie aasta pärast tuleb selle juurde tagasi tulla, aga see on hind, mille peame maksma praeguse otsuse eest,” ütles abilinnapea.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles