Pärnu laste ujumistrennid on koondunud Raba ujulasse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raba ujula MTÜ Raba Ujumisklubi juhatuse liikme Allan Vainiki selja taga on neil päevil harva tühi. Et Koidula kooli ujula on ajutiselt suletud, toimuvad Pärnu üldhariduskoolide ujumistunnid ja Pärnu linna spordikooli treeningud siin.
Raba ujula MTÜ Raba Ujumisklubi juhatuse liikme Allan Vainiki selja taga on neil päevil harva tühi. Et Koidula kooli ujula on ajutiselt suletud, toimuvad Pärnu üldhariduskoolide ujumistunnid ja Pärnu linna spordikooli treeningud siin. Foto: Urmas Luik

Kui Pärnu Postimees esmaspäeval Pärnus Raba ujulasse jõudis, olid hommikused ujumistunnid just lõppenud ja päevasteni veidi aega.

See on harukordne juhus, sest aastaid ellujäämise nimel visa võitlust pidanud Raba ujulale on saabunud aeg, kus treenijatest tühja basseini peaaegu ei näegi.

Paraku ei kesta hea aeg kuigi kaua. Niipea, kui riigigümnaasiumi ehitaja lubab, kolivad Pärnu linna üldhariduskoolide kohustuslikud ujumise algõpetuse tunnid ja Pärnu linna spordikooli ujumis- ja sõudetrennid tagasi Metsa tänavale Koidula ujulasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles