Piletimäng: kuursaalis läheb tantsuks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere ja VLÜ 25. juubeli kontserttuuril.
Marko Matvere ja VLÜ 25. juubeli kontserttuuril. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 18. oktoobril väisab üle pika aja taas Pärnut Väikeste Lõõtspillide Ühing (VLÜ), kui kollektiiv astub üles Pärnu kuursaali "Sadamakõrtsi" nime kandval üritusel. Pidu tuleb ilmselt nii kõva, et mõnel on hommikuks meri põlvini.

Loosime kuursaali VLÜ kontserdile välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kellega laulis VLÜ solist Marko Matvere duetti 2002. aastal Tallinnas toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse finaalkontserdil? Oli see Jaan Tätte või Annely Peebo?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 15. oktoobri keskpäevani piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu. 

Eelmise mängu küsimuse “Mille poolest on peosari „Pukka Up“ Ibiza saarel tuntud?” õige vastus on paadipeod.

Reedel saavad koos kaaslasega pidutseda Pärnu ööklubis Sugar üritusel “Pukka Up” Ailen Saviir, Liis Kaljuvee ja Richard Silt.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles