Puudega inimesed tulevad laupäeval taas tänavale

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel korral avaldasid puudega inimesed meelt töövõimetoetuse seaduse eelnõu vastu 17. juunil Tallinnas (pildil), nüüd juba üle Eesti.
Eelmisel korral avaldasid puudega inimesed meelt töövõimetoetuse seaduse eelnõu vastu 17. juunil Tallinnas (pildil), nüüd juba üle Eesti. Foto: Toomas Tatar/Postimees

Laupäeva keskpäeval kogunevad puudega inimesed üleriigilisele meeleavaldusele töövõimereformi vastu, Pärnus toimub meeleavaldus Port Arturi esisel platsil.

Ürituse eestvedajate jutu järgi soovitakse valitsusele anda selge sõnum: puudega inimesed on vastu töövõimereformile sellisel läbimõtlematul kujul, nagu valitsus seda on kavandanud. Valitsuselt ja riigikogult nõutakse aja mahavõtmist, reformikava uut ja süsteemset läbitöötamist ning õigetele alustele seadmist.

Eesti liikumispuudega inimeste liidu juhatuse liikme Tiia Sihveri sõnade järgi on meeleavalduse organiseerimise taga kümned Eesti erivajadustega inimeste ühendused: omastehooldajate liit, Eesti vaimupuudega inimeste tugiliit, Eesti puuetega inimeste koda, Eesti liikumispuuetega inimeste liit, kurtide liit jne, aga ka Eesti raudteelaste ühing ja Eesti pensionäride ühenduste liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles