Sergei Nazarenko: Patsient ei tule ju arsti juurde saama udupeent spetsiifilist tervishoiuteenust, vaid ta tuleb probleemiga.

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Nukleaarmeditsiini meetod annab suure täpsuse, sellega võib haigusi ravida varases järgus, isegi molekulaarsel ja raku tasemel,” ütles meditsiinidoktor Sergei Nazarenko.
“Nukleaarmeditsiini meetod annab suure täpsuse, sellega võib haigusi ravida varases järgus, isegi molekulaarsel ja raku tasemel,” ütles meditsiinidoktor Sergei Nazarenko. Foto: Ants Liigus

Esmaspäeval algas Pärnus rahvusvahelise aatomienergia agentuuri korraldatud rahvusvaheline kursus, kus käsitletakse nukleaarmeditsiini, selle abil diagnostikat ja ravi.

Kursuse valmistasid ette Eesti tervishoiuteenuste osutajad, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Eesti nukleaarmeditsiini selts ja Balti nukleaarmeditsiini assotsiatsioon.

Põhja-Eesti regionaalhaigla nukleaarmeditsiini osakonna juhataja, Eesti ja Balti nukleaarmeditsiini ühingute president Sergei Nazarenko, keda olete Pärnusse kokku toonud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles