Rotary viis Pärnu vapimärgi olümpialinna

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
500 tarega külast taliolümpia eel imposantseks linnaks ehitatud Krasnaja Poljana korterite aknad on seni pimedad.
500 tarega külast taliolümpia eel imposantseks linnaks ehitatud Krasnaja Poljana korterite aknad on seni pimedad. Foto: Rotary klubi

Pärnu Rotary klubi sõpruskond külastas viimatise taliolümpia tandreid ja Kaukaasia eestlasi ning viis ühtlasi Tihemetsa tehnikumi vilistlasele Ugo Reiljanile Pärnu teenetemärgi.

Reiljan pälvis 2012. aastal Pärnu-Sotši sõprussuhete edendamise eest Pärnu linna teenetemärgi number 41 ja linnavolikogu liikmel Jüri Lebedevil kui üle andma volitatul oli see märk koos tunnistusega kaasas. Reisi viimasel päeval õnnestus teenetemärk üle anda.

Pärnu rotaritest ettevõtjad vaatasid kohapeal ringi võimaliku bisnise teemal. Kas miskit silma-kõrva jäi, pole teada, küll ei taastunud kõrgelennulise Sotši ja väikse Pärnu kui kunagiste sõpruslinnade vahel selle reisiga linnavalitsuslikke kontakte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles