Sügistalvel sportides tuleb riietuda õigesti

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A2K müügijuht Jaanus Aus näitas kõrgtehnoloogilist kompressiooniga termopesusärki, milles olevad augud reageerivad ilmastiku muutusele ja aitavad nii hoida optimaalset kehatemperatuuri.
A2K müügijuht Jaanus Aus näitas kõrgtehnoloogilist kompressiooniga termopesusärki, milles olevad augud reageerivad ilmastiku muutusele ja aitavad nii hoida optimaalset kehatemperatuuri. Foto: Urmas Luik

Jaheda või külma ilmaga õues sportides tuleks villasele või puuvillasele riietusele eelistada mitut kihti hästi hingavat spordiriietust, sest villane materjal imab hästi vett ja suurendab külmetumise ohtu.

“Peamine märksõna on kihiline riietumine,” toonitas spordikaupluse A2K müügijuht Jaanus Aus. “Esimene kiht võiks olla termopesu, teine näiteks pullover, mis isoleerib ja hoiab soojust, ning kolmas kiht ehk jakk kaitseb tuule ja külma eest. Soovi korral võib veel vesti peale panna.”

Samad riided mitmeks spordialaks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles