Squash’i-klubi kasvandik puhub alale elu sisse

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aliis Allas ja Ardo Nõmm (taga) tahavad Pärnumaal seinatennist elavdada: nädala eest algasid Pärnu Mai keskuse squash’i-saalides noorte- ja lastetreeningud.
Aliis Allas ja Ardo Nõmm (taga) tahavad Pärnumaal seinatennist elavdada: nädala eest algasid Pärnu Mai keskuse squash’i-saalides noorte- ja lastetreeningud. Foto: Urmas Luik

Nädala eest hooaja avanud Mai keskuse squash’i-klubi uued eestvedajad tahavad selle spordiala Pärnus varjusurmast äratada ja aktiivset klubitegevust arendada.

Pärnu squash’i-klubi vastsed juhatuse liikmed elukaaslased Ardo Nõmm ja Aliis Allas nendivad, et Pärnumaa ainsa squash’i-klubi treeningusaale on värskendatud ja noortetreeningud käivad täie hooga.

Nõmme hinnangul soikus klubiline tegevus vahepealsel paaril aastal objektiivsetel põhjustel: kohapeal ei olnud pidevalt inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles