Õhksoojuspump päästab majaomaniku ahjuorjusest

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABC Kliima tehnik Hannes Pikk paigaldab ühe Pärnu eramu teise korruse ruumidesse õhksoojuspumba kanalimudelit, mis tähendab, et pööningu kaudu jaotatakse soe ventilatsioonitorude abil tubadesse laiali.
ABC Kliima tehnik Hannes Pikk paigaldab ühe Pärnu eramu teise korruse ruumidesse õhksoojuspumba kanalimudelit, mis tähendab, et pööningu kaudu jaotatakse soe ventilatsioonitorude abil tubadesse laiali. Foto: Urmas Luik

Pärnu suuremad õhksoojuspumpade müüjad kinnitavad, et pole soodsamat ja efektiivsemat küttelahendust kui õhksoojuspump, ent see on põhiküte ainult kuni teatud miinustemperatuurideni.

Papiniidus asuva ABC Kliima OÜ Pärnu salongi juhataja Mart Lohk märkis, õhksoojuspumba ostmisel tasuks eelistada põhjamaade jaoks valmistatud ja tehases kuni 25 külmakraadini testitud seadmeid.

Põhjamaade turule valmistatakse spetsiaalseid Nordic-seeria seadmeid, mille küttejõudlus madalamatel temperatuuridel on suurem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles