Malevarühm töötab Alevi kalmistul sügiselgi

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe gümnaasiumi 8.b klassi õpilased Anneliis Tomson ja Häli Jurkatam olid ühel meelel, et neli tundi tööd värskes õhus on kasuks ja leheriisumise pärast ei jää küll midagi tähtsat tegemata.
Ülejõe gümnaasiumi 8.b klassi õpilased Anneliis Tomson ja Häli Jurkatam olid ühel meelel, et neli tundi tööd värskes õhus on kasuks ja leheriisumise pärast ei jää küll midagi tähtsat tegemata. Foto: Urmas Luik

Suvel Pärnus Alevi kalmistul töötanud õpilasmaleva rühmal on rahula korrasolek sügiselgi südamel ja nii riisub hulk Ülejõe gümnaasiumi 8.b klassi õpilasi seal langenud lehti.

„Anu juba kaebas, et Rein oli laupäeval helistanud, et mida see rühm on küll teinud,” muigas leheriisujaid juhendav Ülejõe gümnaasiumi õpetaja Anne Kärner. „Anu muidugi ehmatas ära, aga siis tuli välja, et olime pannud ühe päevaga täis kõik kotid, mis olid meile mõeldud pikemaks ajaks.”

Anu on Alevi kalmistu kalmistuvaht Anu Mäeste, Rein aga Pärnu Haldusteenused OÜ töödejuhataja Rein Männik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles