Pärnu südalinna ärikinnistu alghind langes 15 miljonile kroonile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Neli Investorit tahtis Pärnu kontserdimaja ja tulevase parkimismaja vahele rajada kuni kaheksakorruselise ärihoone.
Osaühing Neli Investorit tahtis Pärnu kontserdimaja ja tulevase parkimismaja vahele rajada kuni kaheksakorruselise ärihoone. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu südalinnas kontserdimaja ja poolelioleva parkimismaja vahel asuv Lai 5 kinnistu on taas müügis ning pankrotihaldur on selle alghinna langetanud 15 miljonile kroonile.

Uuesti müüki pandud kinnistu kuulub pankrotti läinud Neli Investorit OÜ-le, mis plaanis kinnistule rajada hoone, mis pidi ühendatama kõrvalasuva Pärnu Keskuse nime kandva kaubanduskeskusega.

Kinnistu on koormatud 157 miljoni kroonise hüpoteegiga Sampo Panga kasuks.

Neli Investorit läks pankrotti eelmise aasta novembris. Firma omanikud on osaühingud Asratem ja LVM Arendus.

Jaanuaris püüdis pankrotihaldur firma kinnistud müüa 66 miljoni kroonise alghinnaga ja sellest ajast on kinnistu hinda järk-järgult alandanud. Viimati nurjus kinnistu enampakkumine mai lõpus, kui see oli müügis 25 miljoni krooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles