Ühest sillaotsast teise on 26 kilomeetrit

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Nordponti töömehed remondivad hoogsalt Tõlla-Abja silda, mis viib 3,5 meetri kõrguselt üle Tõlla jõe. Kuni liikluse taastamiseni pääseb sillast üle vaid jalgsi.
OÜ Nordponti töömehed remondivad hoogsalt Tõlla-Abja silda, mis viib 3,5 meetri kõrguselt üle Tõlla jõe. Kuni liikluse taastamiseni pääseb sillast üle vaid jalgsi. Foto: Urmas Luik

Pealinna osaühingu Nordpont töömehed viskavad pilgu võõrastele ja ütlevad, et silla ühest otsast teise tuleb 26 kilomeetrit. See pole nali, vaid tõsiasi, sest ümbersõit riigimaanteel Tõllalt läbi Vana-Kariste Abja-Paluojani annab sellised kilomeetrid välja. Septembris alanud remondiga tahavad mehed jõuda otseliikluse taastamiseni.

“Viimane aeg oli siin remonti teha, betoon oli juba nii pude, et oleks laiali vajunud, kuigi sild on ehitatud 1972. aastal,” kostab töörabajaist jutukaim.

Töö tellija, maanteeameti Lääne regiooni planeeringute osakonna juhataja Ervin Hein möönis, et sillal esines ohtralt betoonikahjustusi, mis olid tingitud hüdroisolatsiooni lekkimisest ja betoonelementide kokkupuutest veega. Silla talastikku ja sammastesse olid tekkinud praod, ei olnud põrkepiirdeid ega käsipuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles