Tulevikus nähti tuleohtu

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiviseerimiskeskuse Tulevik juhataja Mirjam Vabrit kinnitas, et mingid väikesed puudused päästeamet küll leidis, ent kõik saab olema parem kui varem.
Aktiviseerimiskeskuse Tulevik juhataja Mirjam Vabrit kinnitas, et mingid väikesed puudused päästeamet küll leidis, ent kõik saab olema parem kui varem. Foto: Ants Liigus

Pärnu aktiviseerimiskeskuse Tulevik juhataja Mirjam Vabrit tunnistas, et päästeametnike reid Kaldapealse koju tuli talle üllatusena. Seda enam, et puudusena märgiti ära asjad, mis varem polevat päästeametit häirinud.

Näiteks tõi Vabrit puuduliku automaatse tulekahjusignalisatsiooni süsteemi (ATS). Täpsemalt sedastas päästeameti akt, et keldrikorrusel, kus hoitakse küttepuid ja lauamaterjali, on ATSi andurid vaid osas ruumides. Samuti puuduvad andurid esimese korruse köögi vastas koridoris, teise korruse tagumises vasakus majutusruumis ja hoone pööningul.

Lisaandurite paigaldamiseks on Tulevikul aega 1. jaanuarini, vastasel juhul ähvardab organisatsiooni 600 euro suurune sunniraha nõue.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles