Suurepärane ja unikaalne idee Ameerika hääbub vaikselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doug Casey teine kodu la Estancia de Cafayate Saltas asub Argentina loodeosas Boliivia ja Tšiili piiri lähedal. Asundusest avaneb lummav vaade Andide mäestikule koos nõlvadel laiuvate viinamarjaistandustega.
Doug Casey teine kodu la Estancia de Cafayate Saltas asub Argentina loodeosas Boliivia ja Tšiili piiri lähedal. Asundusest avaneb lummav vaade Andide mäestikule koos nõlvadel laiuvate viinamarjaistandustega. Foto: Erakogu

Doug Casey on rahvusvahelise haardega multimiljonärist ärimees ja investor, tuntud ja hinnatud autor maailma rahandus- ja majandusringkondades.

Casey on kirjutanud raamatud ”Crisis Investing“, ”Strategic Investing“, ”The International Man“ (”Kriisiinvesteerimine“, ”Strateegiline investeerimine“, ”Rahvusvaheline mees“), mis on olnud mitmes riigis suurima läbimüügiga raamatute edetabeli tipus.

Ta on osalenud sadades raadio- ja telesaadetes (sealhulgas populaarseimates, David Lettermani, Merv Griffini, Charlie Rose’i, Phil Donahue, Regis Philbini, Maury Povichi jt saadetes), tema artikleid on avaldanud kümned ajalehed ja ajakirjad (ka Time, Forbes, People, The Washington Post) üle maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles