Jõuluvaheaeg pole üldsegi ajendatud kirikupühast

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ilm annab, saavad koolijuntsud 2015/2016. õppeaasta talvevaheajal lausa paarkümmend päeva hommikust õhtuni uisuväljakul liuelda.
Kui ilm annab, saavad koolijuntsud 2015/2016. õppeaasta talvevaheajal lausa paarkümmend päeva hommikust õhtuni uisuväljakul liuelda. Foto: Urmas Luik

Arutelude teemaks saanud haridus- ja teadusministeeriumi otsus pikendada 2015/2016. õppeaasta talvevaheaega 10. jaanuarini on rutiinne resolutsioon, mida pole mõjutanud ministeeriumivälised tegurid.

Täpselt analoogselt on viimase 15 aasta jooksul talitatud juba kaks korda, nihutades aastavahetusele väga lähedale nihkunud koolivaheaja lõppu nädala võrra edasi.

Nii tõsteti 2004. aastal jõuluvaheaja lõpp 4. jaanuarilt 11. jaanuarile, samamoodi talitas ministeerium 2010. aastal, kui loogiliste arengute järgi 3. jaanuarile sattuma pidanud koolivaheaja lõpp viidi ministri määrusega 10. jaanuarile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles