Õpilaste ettevõtlikkus tõi Rääma koolile uhke sildi

, Rääma põhikooli õpilasesinduse president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüdsest kaunistab Rääma kooli õpilaste sissekäiku silt „Rääma kool“, mis valmis tänu õpilaste ettevõtlikkusele.
Nüüdsest kaunistab Rääma kooli õpilaste sissekäiku silt „Rääma kool“, mis valmis tänu õpilaste ettevõtlikkusele. Foto: Erakogu

Sellest õppeaastast kaunistab Rääma kooli õpilaste sissepääsu silt „Rääma kool“, mis valmis tänu ettevõtlikele õpilastele.

"Eelmise kooliaasta alguses tuli meil õpilasesindusega idee, et kooliukse kohal peaks olema silt „Rääma kool“, mis oleks esinduslik ja kaugele näha," rääkis Rääma kooli õpilasesinduse president Rasmus Järvesaar.

"Kuna idee elluviimiseks vajasime raha, korraldasime jõulude ajal esimese heategevusliku jõululaada ja rääkisime kaasõpilastele, milleks raha kogume. Panime aulasse suure kasti ja kleepisime sinna peale esimese, R-tähe."

Laat osutus õpilaste ja õpetajate seas ülimalt populaarseks ning juba esimese laadaga koguti mitme tähe raha. Õpilased müüsid heategevuslaadal enamasti piparkooke, pirukaid, muffineid, küpsiseid, aga ka enda tehtud käsitööd ja jõulukaarte.

"Kevadel korraldasime uue laada ja saime vajaliku raha kokku. Direktor kiitis meie idee heaks ja aitas otsida firma, mis sildi teeks ja paigaldaks. Eelmisel nädalal saigi silt valmis ja iga Rääma kooli õpilane saab uhkusega öelda, et on kooli sildi valmimisse oma panuse andnud," kõneles Järvesaar.

"Ettevõtlikud oleme selgi õppeaastal. Detsembris on meil plaan korraldada Pärnu linnas helkuriaktsioon ja kolmandal veerandil Vanalinna põhikooliga ühisüritus."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles