Lohesurfarid naudivad tuulist sügist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Hooaega lõpetavad lohesurfarid kasutasid tuuliseid ilmu kiirusvõistluseks “Pärnu Speed 2014”. Võisteldi 500 meetri ja ühe meremiili distantsil, lohesurfarite kõrval sõitsid purjelaudurid.

Lohesurfis oli parim Olavi Ollino Pärnu surfiklubist, järgnesid tallinlane Andre Tampõld ja võitja klubikaaslane Erkki Soosaar (pildil). Purjelaudurite esikolmiku moodustasid Pärnu surfiklubi sportlased Toomas Kasenurm, Jüri Kaldoja ja Margo Vesselov.

Eesti meistrivõistlustel lohesurfi kiirussõidus näidati maailmaklassi, maksimaalsed kiirused küündisid üle 80 kilomeetri tunnis. Parimaid aegu tuli siiski näidata 500 meetri ja meremiili distantsil ja kokkuvõttes osutus võitjaks Erkki Soosaar Pärnu surfiklubist. Tema tippkiirus oli 82,08 kilomeetrit tunnis, 500 meetri rajal 69,72 ja 1852 meetris ehk meremiilis 58,6 kilomeetrit tunnis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles