Rõõmuallika retrokohvik püüab peatujat

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereettevõtte hing Maris Õigus ütleb, et postijaama majas tekkis tal esimesest hetkest peale visioon hubasest pannkoogikohvikust ja seda joont on suudetud juba kolm aastat hoida.
Pereettevõtte hing Maris Õigus ütleb, et postijaama majas tekkis tal esimesest hetkest peale visioon hubasest pannkoogikohvikust ja seda joont on suudetud juba kolm aastat hoida. Foto: Ants Liigus

Maris ja Kalju Õigus peavad kolmandat aastat Valga maantee ääres Allikukivil kunagises Tihemetsa mõisa postijaamas Rõõmuallika retrokohvikut, kus läbisõitjal on mugav praadi ja pannkooki süüa.

Tihemetsa mõisa 155aastane postijaam on ligemale 70 sentimeetri paksuste kiviseintega ajalooline hoone, mis on leidnud mitmesugust kasutust. Seal on valmistatud limonaadi, ruumid on olnud tükeldatud korteriteks, lähiajaloos on seal tegutsenud baar ja pubi.

Palgatöölisest ettevõtjaks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles