Mööblitootja hindab kollektiivset panust

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootmishallis on kolm CNC-pinki, neist kahe tööd juhib operaator Taavi Kõrvits.
Tootmishallis on kolm CNC-pinki, neist kahe tööd juhib operaator Taavi Kõrvits. Foto: Ants Liigus

Saarde vallas Kilingi-Nõmme linna piiril tegutsev tööstusettevõte AS Taritvo toodab ekspordiks suurtes kogustes esmaklassilise viimistlusega puitdekoratiivtooteid, olles piirkonna üks suurimaid tööandjaid.

Mida kujutavad endast puitdekoratiivtooted? Kujutage endale ette terveid seinu katvaid garderoobikappe – tänapäevased kvaliteetsed moodulkapid on multifunktsionaalsed, sinna taha on võib peale rõivaste ära peita kogu esemete virvarri, mida ühes kodus või kontoris leidub.

Et garderoobimoodulid on naturaalsest materjalist ja kvaliteetsed, valmistatakse selle sisugi täispuidust. Sellise kapi tegemiseks läheb ookeanitagusel tootjal vaja hulgaliselt eri mõõdus riiuleid, korviraame ja dekoratiivliiste. Just niisuguseid esemeid toodetaksegi Kilingi-Nõmme piiril asuvas ettevõttes AS Taritvo väga suurtes kogustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles